31 juli 2011

semestertider

Just nu har vi inget badrum, det är helt naket, där finns ingenting utom betong och skivor på väggarna och lite spackel. Det är inte klokt vilka mängder det blir när man river ut grejjor! Stora högar på gården tornar upp sig just nu. Imorgon ska vi föra det till återvinningen. Om de vill ta emot det vill säga. Tydligen kan de vägra ta emot exempelvis ett handfat och hänvisa till grovavfallskärlet fast det står på återvinningsstationens hemsida att det ska föras till återvinningsstation. När man försöker maila till info@.... och fråga vad som gäller som den duktiga medborgaren man är som vill sortera rätt så då får man ett mail tillbaka att Nina är på semester. Jaha, trevligt för dig Nina, men det finns alltså ingen annan som kan svara på ett mail då?

Det är som när jag ringde till kommun för att kolla att allt var okej med att vi tagit över vatten anslutningen till huset och han som sköter om vattenanslutningar va på semester, faktiskt så var det så att det bara var en på tekniska sidan som inte var på semester och det beklagade han sig över, Hur som helst kunde han inte säga någonting om vår vattenanslutning, bara att vi skulle höra av oss om vattnet slutade komma....

Semestertiderna är i alla fall slut för min del, har jobbat tre dagar redan och varit rätt så trött i ovana fötter, det tar väl några veckor till så är man inne i det igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar