29 juni 2013

Sommarens första auktion

Idag var det auktion i hemknutarna så vi var ju bara tvungna att besöka den! Det var sommarens första för oss, förmodligen blir det några till innan sommaren är slut. Jag tycker om att åka på auktioner, men det är tidskrävande. Då går det snabbare att åka på loppis, men fyndchanserna är oftast större på auktion och ofta kan man få saker billigare än på loppis. Men man måste ha tålamod. Speciellt på auktioner som den idag då de står och säljer en sak åt gången, alltså en matta åt gången, en burk åt gången, en skål åt gången. De hade allt plockat i lådor på visningen, så man trodde ju de skulle sälja grejerna lådvis men icke. Vårt tålamod räckte verkligen inte till slutet av auktionen, men några köp gjorde vi.
Jag ropade in dessa ryamattor, tyckte det var fint när det var en liten och en stor som matchade varandra. 35€ betalade jag, vet inte om det var dyrt eller billigt.

Sambon ropade in dessa, de är Kaj Francks "ruutoritari" från 1970 ( Nuutajärvi glasbruk) 

Förutom dessa har det inte blivit så mycket fynd på sistone och inte heller så mycket bloggande, tiden har fyllts av födelsedagsfirande, midsommarfirande, jobb och renovering. Men snart lugnar det ner sig, då blir det fler inlägg och förhoppningsvis fler loppisbesök!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar