10 november 2008

Solen fanns inte.
Idag har jag inte sett solen. Det va mörkt då jag virvlade genom staden på min cykel å mörkt då jag sluta jobba. När finska kursen var över för kvällen var det fortfarande mörkt.
Dessutom regnade det. Dessutom har jag punka på framdäcket.

Joka päivä sata vettä!

November är kanske en månad som får ta mycket oförtjänad skit. Det är inte lätt att bara vara grå och regnig. Det är inte heller lätt att vara månaden före december. För då är det fest! Då lyser det i varenda fönster och har man tur kommer det till och med snö istället för regn. Fast de senaste vintrarna har inte bjudit på så mycket snö tyvärr. Men alla är glada och shoppar.

Jag tror jag behöver sova och när jag har ledigt och solen skiner då ska jag ut och ta in lite solenergi. Så borde man väl också göra som alla säger som det står i varenda tips, tända mycket ljus! Å det är ju inte alla som har ett muminhus som jag har att tända dem i.

Imorgon ska jag se om jag kan hitta en liten present åt min afi. Hoppas det. Ett fint ljust ank-kort har jag i allla fall redan! Sedan ska jag minsann pyssla ihop ett fint paket att posta!

2 kommentarer:

  1. Vill se foto på ljus i muminhuset =)

    SvaraRadera
  2. det ska du, måste bara köpa värmeljus först. hihi

    SvaraRadera