30 april 2012

Utsikt

Utsikt från övervåningens "cognacsrum"
Idag har vi utfört lite ute arbete. Både tvätthängning och räfsning har stått på programmet, där fanns också en hel del skräp, brädstumpar bland annat som kommit fram när snön smällt som vi städade under. Som syns på bilden är det vackert vårväder idag, men jag längtar verkligen efter att det ska bli grönt. Alla träd ser kala och ledsna ut än så länge.

På programmet idag stod också att höja upp en del av golvet där i "cognacsrummet", alltså innanför detta fönster (som finns ovanför trappan). Det var ju olika höjd på golvet där från förr så nu ska det höjas upp en del av det så att större delen av golvet där har samma höjd.

Vi har också börjat fundera på tapeter och färger till rummet. Den här tapeten som syns både som bakgrund och som en bild på Eco Wallpaper gillar jag väldigt mycket. Fast i grönt, för vi har börjat fundera på om det inte skulle passa väldigt bra med grönt på panelen i samma rum. Får se, först ska vi se om vi hittar denna tapet här omkring och även kolla in andra alternativ.

å idag är det ju valborgsmässoafton så...Glada vappen!

1 kommentar:

  1. Snyggt fönster! Å vad shysst med ett cognagsrum :)

    SvaraRadera