30 september 2012

önskevagn från IKEA

Kollade in en IKEA katalog idag och blev lite kär i  "Råskog" från IKEA. Skulle kunna tänka mig att ha en sådan lite överallt i huset, den fanns i två färger, turkos och så silverfärgad. Är inte så förtjust i den silvriga så hoppas att de gör den i fler färger i framtiden, så den passar in i olika rum. Skulle framförallt vilja ha en till min pysselskrubb!

Som alltid när jag tittar i en IKEA katalog vill jag ha mycket, de är duktiga på att få det att se bra ut och så är de framförallt duktiga på smart förvaring, vilket jag gillar! Men jag är ju i första hand för att köpa begagnat och det blir ju så mycket personligare då.
Men denna vagn hamnar minsann på önskelistan!

4 kommentarer:

 1. Ah! Jag blev också förälskad i den där, den turkosa!, och tänkte att jag skulle köpa en till lilla wc på vinden. Den är jätte fin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tänkte på dig då jag såg den, det var liksom "din" färg!

   Radera
 2. Jag föll åxå för den, perfekt form, funktion och färg! Den gör nu mitt skäri-kök mycket roligare. Synd att vi inte är där mer ofta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ikea gör bra fina grejer ibland alltså! Du kan väl alltid ta med den hem från skären? Stackarn va där ensam i höststormarna ;D

   Radera