23 september 2012

Tv-rummet

I helgen har vi gjort i ordning vårt tv-rum. Nu är det ett tv-rum på nytt efter att ha varit en smutsig arbetsplats sen juli. Det känns riktigt skönt. Vi har haft mattan på tvättning och så har vi satt in den nya hyllan som vi köpte via Findit i våras. Vi har även tagit in en lampa vi fått av Jonas föräldrar, den har fått stå i uthuset tills nu. Att den var snygg visste jag ju men det var först idag som jag insåg att det var en variant av Bumling lampan!
Att göra i ordning rummet tog en stund eftersom vi försökte möblera på ett att annat sätt än tidigare bara för att till slut sätta tillbaka allt på samma sätt som förut. Det finns helt enkelt inga andra alternativ då det finns en kakelugn, två dörrar och tre fönster i detta rum, åtminstone inte med de möbler vi har och då vi inte vill vända ryggen åt kakelugnen.

Vardagsrummet sett från köket

Den nya hyllan med sina snygga skjutdörrar. Bordet är köpt på loppisen Jupiter i Vasa.

En annan trevlig grej är ju den fantastiska tidningshyllan!


Vår guld-bumling!

Pallen från Juthbacka passar perfekt att sitta på då man eldar.

Tavlan har min syster gjort, efter önskemål om att den färgmässigt skulle passa in på vår mörka stormönstrade tapet!
Hyllplanen är fortfarande ganska tomma tills vi kommer överens om vilka fina saker vi ska visa upp i den. Före hela projektet med nya kakelugnen hade vi en annan hylla på samma ställe, i den stod det ett hopkok av fina saker, det såg inte riktigt bra ut. Det ska vi försöka undvika den här gången :)

2 kommentarer:

  1. Jeg liker alt her inne :)
    Kjempestilig !
    Bordet og lampa er jo bare så KULT.
    Gleder meg til å se fortsettelsen ;)

    SvaraRadera